Pronat Tona

Zbuloni pronat tona dhe kontaktoni agjentët për më shumë detaje.

Agjensi Real Estate

U krijuar në vitin 2018. Statistikat: 86% e pronave jepen brenda 2 javëve të para të mbërritjes në Agjencinë e Grupit BEJD.


Pse Agjensia Bejd është zgjedhja juaj më e mirë?

01.

BEJD është ndërtuar në bazë të një kujdesi të jashtëzakonshëm për çdo klient.

02.

Ne ruajmë angazhimin tonë për nivelin më të lartë të integritetit.

03.

Agjentët tanë do të sigurohen të garantojnë shërbim të saktë, të sigurt dhe cilësor kudo dhe në çdo kohë.

Agjentet

Agjentët tanë do t'ju ndihmojnë dhe do t'ju udhëzojnë të gjeni pronën më të mirë që ju plotëson nevojat. Mos hezitoni të kontaktoni ata.

Anxhela Stambolliu
Agjent
Anxhela Stambolliu
Agjent
Komunikimi qe e karakterizon, aftesia dalluese dhe perzgjedhese e pronave si edhe puna e palodhur qe ajo ben , e bejne Anxhelen nje aset per kompanine tone.
Edison Pellumbi
Agjent
Edison Pellumbi
Agjent
Aftesite e tij per negocim , mardhenie me klientet si edhe puna ne grup e bejne Edisonin nje punonjes te denje per stafin e kompanise tone.
Ilir Cani
Agjent
Ilir Cani
Agjent
Iliri ka treguar qe heret aftesite e tij si agjent imobiliar duke perfaqesuar veten denjesisht me punen e tij te palodhur dhe produketive.

Krahaso pronat

Krahaso