Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth nesh

BEJD Group Agency  u krijua në vitin 2018, duke u bërë agjencia e parë që përfshin Agjencinë e Real Estate, Agjencinë e Udhëtimeve dhe Siguracione në një të vetme. BEJD është ndërtuar mbi bazën e kujdesit të jashtëzakonshëm për çdo klient. Si një kompani e re në treg, BEJD është duke u rritur ndërsa ruajmë misionin tonë të angazhimit ndaj nivelit më të lartë të integritetit, vëmendjes personale, profesionalizmit dhe shërbimit të dedikuar.

Ne ofrojmë shërbime përmes të cilave ju mund te blini, shisni apo jepni me qera pronat tuaja. Agjentët tane do të sigurohen t’ju garantojnë shërbim të  saktë, te sigurt dhe cilësor kudo dhe në çdo kohë.

Perkujdesje dhe mardhënie e vazhdueshme ndaj klientit

Statistikë : 86% e pronave jepet brenda 2 javëve të para që mbërrin në  BEJD Group Agency.

BEJD Travel është një agjenci turistike dhe udhëtimi e specializuar në fushën e turizmit. Pranë nesh gjithomonë do të gjeni informacionet që  dëshironi në kohë reale, cmime të arsyeshme dhe destinacionet qe dëshironi gjatë gjithë vitit. Bileta avioni per cdo skaj te botës me cmimet më ekonomike në treg, shërbim bashkëkohr, akomodim ne hotelet më të mira, ture dhe cdo gjë tjetër për ti bërë pushimet tuaja të paharrueshme.

Krahaso